Vakre Hjem & Interiør

NORGES VAKRESTE OG MEST INSPIRERENDE INTERIØRMAGASIN

mandag

24

mars 2014

0

COMMENTS

Vi feirer 10 års jubileum!

Posted in 10 års jubileum, Inspirasjon, Interiør

Vakrehjem2

Endelig er dagen her! Nå finner du den store jubileumsutgaven i butikken – 256 sider med vakre hjem, herlig inspirasjon og ikke minst – STORT GAVEDRYSS til deg! Vi gleder oss til å høre hva du synes!

Tenk at det har gått 10 år siden vi så dagens lys for første gang! Og for noen herlige år det har vært! Jeg har friskt i minne de søvnløse nettene da alt jeg klarte å tenke på var om det i det hele tatt fantes lesere til vår nye baby der ute, og den lille søvnen jeg fikk var preget av mareritt om tidenes magasinflopp. Heldigvis kunne jeg ganske raskt  slå fast at mine bekymringer var fullstendig ubegrunnet! Vi fikk en helt utrolig mottakelse, og har vokst i en fart jeg overhodet ikke engang hadde hatt mot til å drømme om!

Og jeg er helt sikker i min sak når jeg påstår at vi har verdens beste og mest trofaste lesere, som jeg setter så utrolig stor pris på! Nå håper jeg bare du setter pris på innsatsen vi har lagt ned på å gjøre oss enda litt bedre, det er kun for DIN skyld, fordi DU fortjener det! Kos deg med jubileumsutgaven.

Skjermbilde 2014-03-24 kl. 10.28.01

Marianne Rønningen Nordby
Sjefredaktør

Ønsker du et godt abonnementstilbud på Vakre Hjem & Interiør, klikk HER!
Følg oss gjerne på instagram: @vakrehjemoginterior

Share

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *