Vakre Hjem & Interiør

NORGES VAKRESTE OG MEST INSPIRERENDE INTERIØRMAGASIN

torsdag

23

juli 2015

0

COMMENTS

Stue med vintagefunn og naturtoner

Posted in Inspirasjon, Stue

Skjermbilde 2015-06-22 kl. 17.35.10

Tekst: Anna Truelsen Foto: Carina Olander

Å skape et personlig hjem for en billig penge er ikke alltid så enkelt. Men er det noen som har lykkes med det så er det Sandra Nilsson i Anderstorp i Sverige. Med nese for funn og en evne til å finne vintage-skatter som er få forunt har hun rotet rundt på låver, på verksteder og i antikkboder og funnet innredning til hele sitt hjem. Antikke møbler og fabrikkstoler forenes med gamle urner, franske kaminspeil, industrilamper og vakre tredetaljer i form av blant annet lysestaker, skjærefjøler og trekasser. Allt i en vakker miks av ting fra ulike stilepoker.

Stuen er koselig innredet i varme brune toner. Lampen i taket har Sandra laget av gammelt linstoff og sofabordet er hjemmelaget. Det svartmalte overskapet skjuler tv´en.

Stuen er innredet med en miks av møbler fra ulike tidsepoker. – Jeg liker gjenbruk og har vanskelig for å tenke meg mye masseproduserte saker og ting. Jeg liker antikke og retro møbler og er absolutt ingen merkefrik som må ha designmøbler. Jeg kjøper heller det jeg faller for og som passer inn i vår stil, sier Sandra.

Se resten av artikkelen i utgaven som er i salg nå!

Vakre Hjem & Interiør fyller 10 år og feirer med et ekstra godt jubileumstilbud!

Bli abonnent nå og få 4 utgaver + 4 vakre kopper fra Stories untold, for kun kr. 298,-
Klikk her for å bestille!

Følg oss gjerne på instagram: @vakrehjemoginterior

Share

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *