Vakre Hjem & Interiør

NORGES VAKRESTE OG MEST INSPIRERENDE INTERIØRMAGASIN

tirsdag

14

april 2015

0

COMMENTS

Stue i dempede blågrønne nyanser

Posted in Inspirasjon, Stue, utdrag fra artikler

Skjermbilde 2015-03-26 kl. 13.13.13

Skjermbilde 2015-03-26 kl. 13.16.16Styling og Produksjon: Katrine Martensen-Larsen/House of Pictures Foto: Mikkel Adsbøl/House of Pictures

Dempede farger i sand og stein, kjølige blågrønne nyanser og enkelte sorte elementer. Det er hoved-ingrediensene i fargepaletten hjemme hos boligstylist Katrine Martensen-Larsen. I en markant hvitkalket, nyklassisistisk villa på Frederiksberg har hun innredet kompromissløst og helt etter sitt eget hjerte. Best kan det beskrives som en nordisk fortolkning av den engelske country-stilen.

Det går helt fint å blande stilarter. Det beviser Katrine med arbeidsplassen i stuen innredet med både kinesisk, fransk og dansk design. Et kinesisk sort lakkbord fra Galleri Bork, en Arne Jacobsen stol fra Kast Furniture samt en fransk industrilampe av merket Jielde, kjøpt hos K&Co. Maleriet av kunstneren Kehnet Nielsen samler det hele. Gulvene overalt i første etasje er høvlet og behandlet med lut og hvit olje.

Veggene i stuen er malt i fargen Blue Gray fra Farrow & Ball. De to Chesterfield-sofaene fra Mulberry er nylig trukket om i stoff fra Colefax & Fowler. Stålampen er fra Gubi og heter Grasshopper, designet av Greta Grossmann. Den ikoniske lampen ble produsert for første gang i 1947, men er nå i produksjon igjen. Det stripete maleriet har Katrine kjøpt av sin bror Jannik Martensen-Larsen. Hun kjenner ikke kunstneren, men er bare forelsket i fargene. Den lille taburetten i forgrunnen er fra Tine K Home.

Se resten av artikkelen i utgaven som er i salg nå!

Vakre Hjem & Interiør fyller 10 år og feirer med et ekstra godt jubileumstilbud!

Bli abonnent nå og få 4 utgaver + årets heteste innredningsdetalj, Iris lysslynge, for kun kr. 298,-
Klikk her for å bestille!

Følg oss gjerne på instagram: @vakrehjemoginterior

Share

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *