Vakre Hjem & Interiør

NORGES VAKRESTE OG MEST INSPIRERENDE INTERIØRMAGASIN

fredag

6

november 2015

1

COMMENTS

Stor bakekonkurranse!

Posted in Inspirasjon, Konkurranse

Skandinavias-beste-bakst-2

Sponset innlegg

Er du glad i å bake? Har du en god oppskrift?

I samarbeid med Gorenje og Franciskas Vakre Verden, kårer vi nå Skandinavias beste bakst! 

Alt du trenger å gjøre er å laste opp et bilde av bakverket ditt. Klikk HER.

Se slutten av innlegget for mer informasjon og flere konkurranseregler.

Vinneren får denne flotte premien!

Gorenje 1
Gorenje lanserer nå en helt fantastisk innbyggingsovn, som sikrer deg et perfekt resultat. HomeCHEF tenker for deg og sørger for den beste sirkulasjonen av varme og damp. Den gir et helt jevnt og optimalt resultat som sørger for at kaker og brød får den helt riktige konsistensen og maten blir helt riktig tilberedt. Du kan til og med trykke start og sette deg ned og vente på at ribba er ferdig og svoren er sprø! Verdien på premien er 14 195,- Norske kr.

Du kan delta om du bor i enten Norge, Sverige eller Danmark!

Gorenje 2
En drøm av en ovn!

HomeCHEF er en revolusjonerende ovn som kombinerer mesterkokkenes kunnskaper med brukervennlig teknologi. Med det store TFT-fargedisplayet,  blir det lettere å velge innstillinger, ved simpelthen bare å dra en finger over displayet. Den største fordelen med ovnen, er en patentert tilberedningsfunksjon i flere trinn – STEPbake, som gjør det mulig å forhåndsinnstille temperaturendringer, varmefunksjoner og steketid for den aktuelle retten. HomeCHEF er det riktige valget for å få topp-resultater på kjøkkenet, hver gang! Med HomeCHEF kan nybegynnere og blasserte mesterkokker la seg imponere – og inspirere.

Den nye generasjonen av Gorenjes innebygde hvitevarer, har en unik kombinasjon av funksjonalitet og design. Ovnene er svært romslige og inspirasjonen er hentet fra tradisjonelle steinovner.

Ovnene kommer blant annet med Multi 360 varmesirkulasjon som garanterer optimal sirkulasjon av varme og damp under tilberedning. Ovnene kommer med en ”step by step”-modus som lar deg forhåndsprogrammere hele matlagingsprosessen. Når du trykker start kan du bare sette deg ned og vente på at ribba er ferdigstekt og svoren er sprø. Samtidig sikrer funksjonen PerfectGrill ett perfekt bakverk som er sprøtt på utsiden og mykt inni. Med andre ord er dette en drømmeovn som gir alle muligheter for å lage helt perfekte bakverk!

Les mer om ovnen her!

Gorenje ovn
Konkurranseregler:

Du kan laste opp bilder av en kake, brød, boller, ja hva som helst som kan bakes. Du kan laste opp maks 5 bilder. Bakverket som får flest stemmer vinner.

Det er to måter å laste opp bildet ditt:

  1. Klikk HER for å laste opp et bilde som du allerede har lagt ut. (På blogg, Facebook eller lignende).
  2. Skriv en kommentar under dette innlegget med navnet på bakverket ditt og last opp et bilde i kommentarfeltet, hvis bakverket ditt ikke tidligere er lagt ut.
  • Klikk på den blå knappen til venstre, der det står «Add your link».
  • I det øverste feltet «Link» setter du inn link til innlegget.
  • I neste felt skriver du navnet ditt eller navn på bloggen din. Det vil vises under bildet.
  • I det siste feltet skriver du mailadressen din. Den vil ikke bli synlig, men den gjør at vi kan finne tilbake til deg.
  • Velg bildet i oversikten og du er klar!

Fra torsdag 19. november kl. 12.00 vil det være mulig å stemme på bildene. Alle deltakere vil få en mail med beskjed om dette.

Det er mulig å stemme frem til 1. desember kl. 12.00. Vinneren får beskjed direkte og blir offentliggjort her på bloggen.

Du må ha tatt bildet av bakverket selv, eller ha lov til å bruke bildet. Du må bruke din egen oppskrift. Mange oppskrifter er like, du kan derfor gjerne være inspirert av et annet bakverk, men du kan ikke ha kopiert en annen oppskrift til punkt og prikke.

Du er velkommen til å be venner og kjente om å stemme på deg. Det er mulig å stemme opp til 5 ganger per person.

Det er ingen aldersgrense for å være med i konkurransen.

Du kan delta om du bor i enten Norge, Sverige eller Danmark!

Franciska velger i tillegg ut fem egne favoritter, disse fem vil få kaken og oppskriften sin vist på Franciskas Vakre Verden.

Lykke til!
Brød

Share

1 Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *