Vakre Hjem & Interiør

NORGES VAKRESTE OG MEST INSPIRERENDE INTERIØRMAGASIN

mandag

7

september 2015

0

COMMENTS

Se det fine badet til Tine K!

Posted in Bad, Inspirasjon

Skjermbilde 2015-08-31 kl. 18.10.15

Skjermbilde 2015-08-31 kl. 18.09.18 Skjermbilde 2015-08-31 kl. 18.09.52 Skjermbilde 2015-08-31 kl. 18.09.07

Styling: Tone Kroken Foto: Yvonne Wilhelmsen Tekst: Sigrid Hohle Bjønness

Den danske designeren Tine Kjeldsen, alias Tine K, bor på landsbygda på den vakre øya Fyn. Her viser hun oss hvordan hun har innredet badet sitt. I en verden av keramiske fliser og stereotypier er det velsignet deilig å se noe som er helt annerledes. Vi lar Tine selv beskrive hvordan hun tenkte da hun innredet familiens baderom:

– Badet vårt ligger i første etasje og brukes av hele familien. Det er på cirka 20 kvadratmeter, og gulvet og dusjnisjen er pusset opp i tatelac, som er en marokkansk teknikk. Overflaten er svakt sandfarget, og for at rommet ikke skal virke for kaldt, har vi lagt et gammelt berberteppe på gulvet foran vasken. Baderomsinnredningen er fra HTH med våre egne håndtak i lær. Benkeplaten er en gammel brunmalt treplate. Lampene er fra Bestlite og armaturene fra Toni.

– Vi nyter lyset og aftensolen som siles inn gjennom takvinduene. I vinduskarmen har jeg plassert gamle vietnamesiske krukker som jeg har tatt med meg hjem fra reiser.

– På benken i bambus, ligger det alltid pent sammenbrettede håndklær, klar til bruk etter dusjen. Jeg elsker når tingene ligger fremme så de er enkle å gripe når man trenger dem. Håndklestativet er også i bambus.

– Vi har valgt å lage et hyggelig bademiljø med teppe og pene gjenstander som passer min stil og huset for øvrig. En slik løsning krever kanskje litt mer rengjøring, men det synes vi det er verdt, avslutter Tine.

Vakre Hjem & Interiør fyller 10 år og feirer med et ekstra godt jubileumstilbud!

Bli abonnent nå og få 4 utgaver + 4 vakre kopper fra Stories untold, for kun kr. 298,-
Klikk her for å bestille!

Følg oss gjerne på instagram: @vakrehjemoginterior

Share

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *