Vakre Hjem & Interiør

NORGES VAKRESTE OG MEST INSPIRERENDE INTERIØRMAGASIN

tirsdag

10

november 2015

0

COMMENTS

Rustikt fjellkjøkken

Posted in Hytter og Landsteder, Kjøkken

Skjermbilde 2015-11-09 kl. 18.04.05

Skjermbilde 2015-11-10 kl. 13.15.40 Skjermbilde 2015-11-09 kl. 18.04.20 Skjermbilde 2015-11-09 kl. 18.04.45

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tekst: Mathilde Rude Foto: Birgitta Wolfgang Drejer/Sisters Agency

Det er ikke alltid enkelt å finne et fint hyttekjøkken, det blir ofte for fint og for polert for de rustikke omgivelsene. Denne innredningen har paret derfor tegnet selv, og den er bygget av lokale håndverkere, med vask fra Ikea og benkeplater støpt i polert betong. En praktisk og fin løsning. Med grantrær og snølandskap utenfor vinduet er matlaging i det enkle kjøkkenet en lek.

Paret har skapt en visuell grafisk effekt med en sort bakvegg på kjøkkenet. Åpne hyller på en vintage reol med hjul fra London og Bolina vitner om et aktivt kjøkkenliv.

Flisene med korsmønster i gangen stammer fra et gammelt hus i Frankrike, og er funnet på et loppemarked. Trappen fører ned til første etasje hvor alle soverom, familiens bad og hoveddøren befinner seg. Fra den åpne døren kan man skli rett ut i bakken, så med familien daglige skiturer brukes denne døren mer enn hovedinngangen. Adirondack- stolen fra Bolina, som har fått patina av å stå ute i flere år, skaper sammen med det rå treverket i kjøkkenskapene og en billedvegg med personlige effekter en autentisk stemning og gir stuen et hjemlig og finurlig preg. En gran i en sivkurv trekker naturen inn.

Rundt plankebordet fra St. Paul og Bolina samles familien hele dagen til styrkende måltider og hyg-gestunder. Stolene er forskjellige og de stramme linjene blir brutt av lunende lammeskinn. Lampen er i stål fra BTC og skaper en industriell look i den ellers så naturlige innredningen

Vakre Hjem & Interiør fyller 10 år og feirer med et ekstra godt jubileumstilbud!

Bli abonnent nå og få 4 utgaver + Iris lysslynge, for kun kr. 298,-

Klikk her for å bestille!

Følg oss gjerne på instagram: @vakrehjemoginterior

Share

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *