Vakre Hjem & Interiør

NORGES VAKRESTE OG MEST INSPIRERENDE INTERIØRMAGASIN

mandag

29

juni 2015

1

COMMENTS

Lykken er en sigøynervogn i hagen

Posted in Inspirasjon, Uteliv

Skjermbilde 2015-06-22 kl. 18.44.01

Skjermbilde 2015-06-22 kl. 18.44.48 Skjermbilde 2015-06-22 kl. 18.45.15

Tekst: Julia Mincarelli/Sisters Agency Foto: Birgitta Wolfgang Drejer/Sisters Agency

Når sommeren kommer er det utelivet som frister. Hvorfor ikke bytte ut det tradisjonelle teltet med en sigøynervogn, eller skape en stemningsfull lounge-plass i hagen hvis du ikke føler for å være fullt så ekstrem. Vi har besøkt Les Verdines i Provence for å få inspirasjon. og her nærmest sprudler det over av farger, mønstre og atmosfære, i ekte bohemstil.

Den åpne sigøynervognen er perfekt til loungehygge eller en kopp te med venninnene. Utvendig er den malt i lilla, turkis og syrin, og fra taket henger lanterner og lysekroner, og selvfølgelig er det to sofaer fulle av fargerike velourputer.

Jeanne Bayol eier sammen med sin mann Jean-Marie ”Les Verdines”. De lever et nomadeliv og reiser Europa på kryss og tvers for å finne gamle sigøynervogner som de restaurerer og dekorerer i ekte sigøynerstil. Du kan faktisk også bestille deg din egen splitter nye vogn hos dem, tilvirket i Romania.

– En sigøynervogn parkert i stuen fungerer jo som en utestue eller et ekstra gjesterom, forklarer Jeanne. Stemningen skapes med fargerike vegger på hvilke man henger religiøse ikoner eller morsomme bilder funnet på loppemarked. Ofte er det en alkove-seng fylt med broderte puter, pledd og blonder. På gulvet ligger ekte tepper og følgelig er lysestaker også en naturlig del av boheminnredningen.

Vakre Hjem & Interiør fyller 10 år og feirer med et ekstra godt jubileumstilbud!

Bli abonnent nå og få 4 utgaver + 4 vakre kopper fra Stories untold, for kun kr. 298,-
Klikk her for å bestille!

Følg oss gjerne på instagram: @vakrehjemoginterior

Share

1 Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *