Vakre Hjem & Interiør

NORGES VAKRESTE OG MEST INSPIRERENDE INTERIØRMAGASIN

onsdag

7

oktober 2015

0

COMMENTS

Interiørdesignerens seterdrøm

Posted in Hytter og Landsteder

Skjermbilde 2015-10-05 kl. 16.04.48

Skjermbilde 2015-10-05 kl. 16.03.46 Skjermbilde 2015-10-05 kl. 16.04.36

Tekst: Harriet Bjørnson Lampe Foto: Inger Mette Meling Kostveit

950 meter over hverdagen har interiørdesigner Kjetil Christensen skapt et herlig fjellrede til seg selv og familien. Atmosfæren er både komfortabel og avslappet. Veien til målet har imidlertid vært både ressurskrevende og strevsom og det har kommet godt med at Kjetil har lang erfaring både som interiørdesigner, prosjektleder og malermester.

Velkommen til seters, roper Kjetil og åpner grinda som fører inn til den vakre fjelleiendommen som han nylig har totalrenovert. Eiendommen er egentlig ikke en seter, men den ligger i seterområdet Bukono ved Vangsjøen i Valdres.

– Vi liker å kalle det en seter, rett og slett fordi vi er omgitt av yrende seterliv hele sommeren, forteller Kjetil. Selv er han bygutt med liten fjell- og stølserfaring. Samboeren til Kjetil er imidlertid fra bygda nede i dalen og han har faktisk tilbrakt alle sine barndoms somre på nabostø- len. Denne var tidligere i besteforeldrenes eie, men drives i dag av en onkel.

– Vi kan faktisk takke onkel Olav for at vi fikk tak i denne eiendommen, forteller Kjetil. Han visste at vi ønsket oss en hytte i området og ringte en dag og fortalte at nå står det en eiendomsmegler og setter opp et skilt om at nabohytta er til salgs! Beskjeden fungerte som en startknapp på en duracell-kanin. Hytteeieren ble umiddelbart kontaktet og få dager senere måtte megleren til fjells igjen, denne gang for å fjerne til salgs- skiltet.

– Vi kjøpte hytta,- usett! forteller Kjetil.

Se resten av artikkelen i denne utgaven av Vakre Hytter & Landsteder.

Vakre Hjem & Interiør fyller 10 år og feirer med et ekstra godt jubileumstilbud!

Bli abonnent nå og få 4 utgaver + 4 vakre kopper fra Stories untold, for kun kr. 298,-
Klikk her for å bestille!

Følg oss gjerne på instagram: @vakrehjemoginterior

Share

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *