Vakre Hjem & Interiør

NORGES VAKRESTE OG MEST INSPIRERENDE INTERIØRMAGASIN

tirsdag

7

august 2018

0

COMMENTS

Hjemme hos Pia

Posted in Inspirasjon

B17R6120

 

Å pusse opp ble et mye større prosjekt enn hun hadde tenkt. Pia Tjelta gikk bananas i prosessen, og klarte overhodet ikke å legge bånd på seg. Men resultatet er et hus hun aldri kan flytte fra. Til det har det blitt altfor fint.

Tekst: Mai Eckhoff Morseth  Styling: Tone Kroken  Foto: Yvonne Wilhelmsen

B17R6239

Nicolay Jensen hos Jensen Mekaniske står bak den vakre, om enn «totalt upraktiske» messingnisjen i kjøkkenet. Kjøkkenstammene er fra Ikea, men skapfrontene i mosobambus er fra Ask og Eng.

– I tillegg til at materialet er bærekraftig, som betyr mye for meg, elsker jeg at man kan se treverket leve gjennom beisen. Alle dørene er litt forskjellige og har sitt liv. Jeg synes det er så fint!

Benkeplaten i marmor er fra Flisekompaniet. Taklampa over kjøkkenøya, «Lord Bouquet» fra Rubn Lighting og barstolene «Sirka» fra Mater er kjøpt hos OsloDeco.

– Det er helt kokosnøtt, den er så sykt fin den lampa!

B17R6257

«Flora» servise fra Royal Copenhagen, gullbestikk fra Lagerhaus og «Ripple» glass fra Ferm Living.

B17R6211

Daybeden er fra Layered, kjøpt hos OsloDeco. Putene er fra Christina Lundsteen/Eske. Bildet er av Julie Pike.

Spisebordet kjøpte Pia på Bislett Brukt og Antikk da hun flyttet til Oslo for 16 år siden. Den gang var det brunt, men Pia har fått malt det svart.

– Det bordet er noe av det fineste jeg vet om, og jeg kvitter meg aldri med det. Jeg elsker de løveføttene!

De svarte stolene snublet hun over i farens garasje. De er designet av Arne Jacobsen, fra stolserien som kom ut før bestselgeren «7-eren».

B17R6152

Sofaen er fra Layered, kjøpt hos OsloDeco. Småbordene er fra Mater/Eske og Hay/OsloDeco. Hyllen er tegnet av arkitekt av Nils Ole Brandtzæg hos Atelier Oslo. Speilbordet er fra Room. Lampen «Gatto» fra Flos er kjøpt hos fintlys.no. Teppene er fra Mina Milanda. Bildene på veggen er tegnet av Pias favorittkunstner Esra Røise.

B17R5785

Pia falt i staver da hun besøkte Flisekompaniet, og ville ha ekte marmor overalt.

Det var Ask og Eng, som står bak det vakre baderomsmøbelet, som hindret rommet fra å bli kledd i marmor fra topp til tå. Også denne løsningen er tegnet av Nils Ole Brandtzæg.

– Det møbelet reddet badet fra å bli fullstendig jalla. Jeg klarer jo ikke å tone meg ned, så det kunne fint ha blitt altfor mye, men det møbelet gjør det til et harmonisk rom.

Armaturene er fra Tapwell.

Du kan lese hele reportasjen om Pia i bladet nå!

Share

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *