Vakre Hjem & Interiør

NORGES VAKRESTE OG MEST INSPIRERENDE INTERIØRMAGASIN

onsdag

27

mai 2015

0

COMMENTS

Gøy på landet!

Posted in Inspirasjon, interiørbutikker

Skjermbilde 2015-05-25 kl. 16.25.07

Skjermbilde 2015-05-25 kl. 16.31.06

Tekst og styling: Margrethe Røsnes Kvalheim Foto: Mona Gundersen

Da Ingrid fikk anledning til å overta familiegården ble dette også starten på en annen drøm hun hadde båret på – en egen gårdsbutikk basert på gjenbruk, med egenproduserte klær og interiørprodukter. Hennes pasjon er å bruke symaskin, malekost og hammer.

Nysgjerrigheten vår var stor da vi kom over en facebookside som het ”Gøy på landet – en bitte liten interiørbutikk”, og det dukket opp sjarmerende fotos av baksteovner, små søte jenter i hjemmesydde kjoler og andre fine hjemmelagde produkter. Etter litt sjekking fant vi butikken lokalisert ved Sarpsborg, og den søte eieren ønsket oss hjertelig velkommen i hennes hjem, og hennes rare lille butikk på tunet, langt inne i den grønne Østfoldskogen.

Et skilt ved veien sa at ”butikken er åpen”, og vi følte oss enda mer velkommen. Vel inne på tunet teller vi to katter, 7 høner og 2 kaniner i tillegg til Ingrid og minstejenta Olivia på 5 år, som springer rundt i en nydelig bomullskjole sydd av stoffer fra fjerne tider.

”Gøy på landet” har åpent hver torsdag , og i påsken og om sommeren er det åpent i helgene også. – Skiltet med ”ÅPENT” settes ut i veien, og vi tar det litt som det kommer. Tiden går litt saktere her på landet.

Fire ganger i året har vi marked, og andre kommer og fyller opp låven med sine ting. Da baker mamma 24 brød i bakerovnen, og mormor og tanter kommer med hjemmebakst som selges til sultne gjester, forteller initiativsrike Ingrid.

Til venstre: Olivia foran, og Astrid bak disken, står klar for kunder og har blitt flinke små butikkjenter. Dette er det gamle kjøkkenet som kun har fått noen malingstrøk.

Til høyre: Stigen med et lite utvalg av barnekjoler i fine bomullstoffer er populære gaver å kjøpe. I hyllene bak er det flere puter og tepper og andre gjenbruksprodukter. Her er det spennende å gå på oppdagelsesjakt, og prisene er svært rimelige.

Se resten av artikkelen i utgaven som er i salg nå!

Vakre Hjem & Interiør fyller 10 år og feirer med et ekstra godt jubileumstilbud!

Bli abonnent nå og få 4 utgaver + årets heteste innredningsdetalj, Iris lysslynge, for kun kr. 298,-
Klikk her for å bestille!

Følg oss gjerne på instagram: @vakrehjemoginterior

Share

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *