Vakre Hjem & Interiør

NORGES VAKRESTE OG MEST INSPIRERENDE INTERIØRMAGASIN

mandag

26

oktober 2015

8

COMMENTS

Flott til fjells

Posted in Hytter og Landsteder

Skjermbilde 2015-10-26 kl. 14.39.11

Tekst: Harriet Bjørnson Lampe Foto: Inger Mette Meling Kostveit

Hytteeierne har lagt vekt på å skape en lun og koselig stemning og et samlende miljø. De valgte derfor å gå for en åpen romløsning hvor spiseplassen ligger i direkte tilknytning til både kjøkkensonen og sofakroken. Spiseplassen er møblert med gode komfortable møbler. Her skal det være godt å sitte lenge til bords.

Skjermbilde 2015-10-26 kl. 14.38.53

Tv-stuen er enkelt og greit møblert med en stor daybed. – Rommet brukes hovedsakelig av barna og de sitter jo ikke i en sofa allikevel, sier eierinnen forklarende.

Skjermbilde 2015-10-26 kl. 14.40.29I entreen blir man ønsket varmt velkommen av en flott sofa i rustrød velour. Den ble kjøpt på impuls og fungerer som en skikkelig vitaminpille i de duse og avdem- pede omgivelsene. – Litt frekkhet må man jo tørre å ha, spøker eierinnen. Sofaen er fra Slettvoll Møbler, speil og gulvteppe er levert av Annekset Interiør.

Skjermbilde 2015-10-26 kl. 14.40.19Romløsningen i inngangspartiet er utformet slik at garderobedelen ligger skjermet fra oppholdssonen. Veggen til venstre er dekket med integrerte garderobeskap. Som et supplement har de montert store knagger på motstående vegg. Det store speilet er selvfølgelig praktisk, men i tillegg fungerer det som dybdeskaper og romforstørrer. Krakk og speil er fra Amok Interiør. Gultveppe, lykt og sko er fra Annekset Interiør.

Skjermbilde 2015-10-26 kl. 14.40.52

Fra hodeputen har eierne flott utsikt over deler av fjellheimen. Rommet har, i likhet med resten av hytta, en fargepalett som er både frisk og avdempet. Behagelig å sovne til, godt å våkne i.

Se resten av artikkelen i utgaven som er i salg nå!

Vakre Hjem & Interiør fyller 10 år og feirer med et ekstra godt jubileumstilbud!

Bli abonnent nå og få 4 utgaver + 4 vakre kopper fra Stories untold, for kun kr. 298,-

Klikk her for å bestille!

Følg oss gjerne på instagram: @vakrehjemoginterior

Share

8 Comments

  1. Bente Gravdal
    • vakreadmin
  2. gro
  3. Rine Moland
  4. Torunn s Paulsen
    • vakreadmin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *