Vakre Hjem & Interiør

NORGES VAKRESTE OG MEST INSPIRERENDE INTERIØRMAGASIN

torsdag

9

juli 2015

0

COMMENTS

Fargerik stue med sjel og atmosfære

Posted in Inspirasjon, Stue

Skjermbilde 2015-06-22 kl. 16.35.54

Tekst: Sigrid Hohle Bjønness Foto: Yvonne Wilhelmsen Styling Tone Kroken

– Huset ble opprinnelig benyttet som sommerhus, men i 1968 ble det helårsbolig. Vi har bodd her i 19 år, og for meg har det vært viktig å skape et hjem der det både er godt å leve og lett å bo, forteller Anna. Bekymringer slipper taket i det jeg kjører over broen og kommer hjem. Jeg elsker dette huset. Interiøret har en nøytral base, mens min kjærlighet til farger og bohemsk stil kommer til uttrykk i tekstiler og løse ting. Disse er det også lettere å skifte ut.

Det oppleves som et energi-kick å vandre rundt i Annas hjem. Du får bare lyst til å synke ned blant putene i sofaen eller benke deg rundt det rause langbordet på kjøkkenet. Det er så mange fine detaljer å studere i alle rom, og atmosfæren er en herlig blanding av orientalsk og norsk, antikk og moderne. I åpningen mellom stue og kjøkken har Anna satt inn en vakkert utskåret fløydør fra India.

Rottingstolene er fra Indonesia, og både de, bordet, de utskårede dørbladene er indiske og kommer fra Anouska. Skulpturene er fra Timor, lampen fra Tom Dixon og putene er sydd av gamle, broderte tekstiler. Damschyaskapet ved veggen er indisk vintage. Bordet fåes også i forgylt utgave. Sofaen er fra Ire og er 25 år gammel. I setet ligger et quiltet, indisk teppe. Gulvteppet er marokkansk, Boucherouite.

Se resten av artikkelen i utgaven som er i salg nå.

Vakre Hjem & Interiør fyller 10 år og feirer med et ekstra godt jubileumstilbud!

Bli abonnent nå og få 4 utgaver + 4 vakre kopper fra Stories untold, for kun kr. 298,-
Klikk her for å bestille!

Følg oss gjerne på instagram: @vakrehjemoginterior

Share

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *