Vakre Hjem & Interiør

NORGES VAKRESTE OG MEST INSPIRERENDE INTERIØRMAGASIN

torsdag

29

januar 2015

0

COMMENTS

Bli med inn i fotografens hvite hule

Posted in utdrag fra artikler

10553760_389430514538669_2060211376099870500_o

Foto: Paulina Arcklin Tekst: Sigrid Hohle Bjønness

Vi elsker stilen til talentfulle Paulina Arcklin. I denne utgaven har vi en hel artikkel fra hjemmet hennes, her ser dere stua hennes.

– Det var Pinterest som inspirerte meg til den etniske stilen, forteller Paulina. Den første gjenstanden jeg kjøpte av etniske ting var store indiske, utskårne dører, som nå står i stuen. Det ble starten på den nye stilen hos meg og medførte total ”make-over”. Det jeg ikke beholdt, solgte jeg på et nett-loppemarked. Paulina opplyser at hun ønsket seg en sofa med hvitt lintrekk, men hun endte opp med to lenestoler som var en blanding av moderne og etniske.

– De fantes ikke i hvitt, så jeg valgte et stoff i sand og vil senere bestille loose-covere i hvitt. Fordelen med to stoler er at jeg kan plassere dem sammen eller hver for seg. Og jeg slapp å heise en sofa inn gjennom vinduet, som mange gjør her i Amsterdam, men kunne bære stolene opp trappene!

To hvitmalte vintage palletraller utgjør stuebordet hos Paulina. Her setter hun kule gjenstander, bøker og magasiner. Pallene har hun fått av en venn som driver en industri-håndverksbutikk i Eindhoven (www.craft-industry.com). Den hvite skinnpuffen er marokkansk og bestilt fra Mono Deco (www.monodeco.nl). Tre av lampene i gangen kommer også herfra, og Paulina malte også disse i hvitt. Den store marokkanske terracotta-krukken i stuen ble hvitmalt til en fotojobb for Mesele, og etterpå fraktet Paulina den med seg hjem.

Vakre Hjem & Interiør fyller 10 år og feirer med et ekstra godt jubileumstilbud!

Bli abonnent nå og få 4 utgaver + 3 lekre Omaggio minivaser fra Kähler for kun kr. 298,-
Klikk her for å bestille!

Følg oss gjerne på instagram: @vakrehjemoginterior

Share

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *