Vakre Hjem & Interiør

NORGES VAKRESTE OG MEST INSPIRERENDE INTERIØRMAGASIN

torsdag

30

juli 2015

0

COMMENTS

Beach picnic

Posted in Inspirasjon, sol og sommer

Skjermbilde 2015-06-22 kl. 14.21.06

Skjermbilde 2015-06-22 kl. 14.19.30 Skjermbilde 2015-06-22 kl. 15.02.50 Skjermbilde 2015-06-22 kl. 15.04.01

Tekst: Julia Mincarelli/Sisters Agency Foto: Birgitta Wolfgang/Sisters Agency

Tiden med varme sommerdager og lyse, lune netter er her, så hva med å komme seg ut og ta en utflukt til stranden. Med en smule forberedelser hjemme kan du få en deilig avstressende opplevelse med vind i håret og sand mellom tærne. Du kan også som vi har gjort ta med en grill eller lage bål på stranden hvis det er tillatt. Vi har valgt å sette opp et hagetelt og under det et ordentlig bord med duk og klappstoler. Du velger selv den stemningen du ønsker, vårt sommerbord har blitt lilla.

Finn et sted på stranden hvor det er plass til å legge ut tepper og puter og slå dere til ro for en dag, og kanskje kveld. Ingenting er så vakkert som en solnedgang over havet i godt selskap. Barn og barnslige sjeler vil elske å bygge sandslott i timesvis med flotte vollgraver og tårn. Og det er masse naturlig pynt å finne rundt omkring på stranden, fra muslingskjell til tang og stener. Litt lenger vekk kan man gå på jakt etter greiner og kvister til å bygge bål. Og endelig er det tid til å nyte et glass vin og litt god mat.

Under teltet er det satt et enkelt klappbord fra Ikea dekket med lilla duk fra H Skjalm P. De antikke franske stolene er fra Fil de Fer. Lanterner fra blant andre Tine K Home. Bordekkingen er enkel med silgarn som serviettringer og en musling på hver tallerken. Serviettene fra Ilva matcher det lille marokkanske teglasset som brukes som vannglass. Karaffel fra Ilva.

Se resten av artikkelen i utgaven som er i salg nå!

Vakre Hjem & Interiør fyller 10 år og feirer med et ekstra godt jubileumstilbud!

Bli abonnent nå og få 4 utgaver + 4 vakre kopper fra Stories untold, for kun kr. 298,-
Klikk her for å bestille!

Følg oss gjerne på instagram: @vakrehjemoginterior

Share

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *