Vakre Hjem & Interiør

NORGES VAKRESTE OG MEST INSPIRERENDE INTERIØRMAGASIN

onsdag

11

mai 2016

0

COMMENTS

Drivhus til begjær

Posted in Inspirasjon

023_IngunnAnvik

Det ganske unike og bokstavelig talt griselekre drivhuset til Ingunn og Rune Anvik på Brunlanes i Larvik ble nemlig bygget i forbindelse med at det sto et gammelt grise- og hønsehus på tomten. Deler av dette ble beholdt og påbygget fikk tak og vegger av glass som ble spesialbestilt etter mål. Grunnmuren bygget de sammen, Rune snekret med snekkerne, og en glassmester tok seg av vinduene. En del av vinduene er gamle fra en gård, og resten spesiallaget. På den måten står det i dag frem et helt personlig drivhus med sorte vindusrammer. Drivhuset er innredet med en gammel slagbenk, stort spisebord, og en sittegruppe med gamle pinnestoler samlet fra bruktbutikker,gode hyller til oppbevaring og en hyggelig arbeidsbenk med urter og avleggere i solrik vekst. Her er stilen landlig og rustikk, vi kunne like gjerne vært i Italia.

https://www.katebackdrop.com.au
Fra den døren som tidligere førte inn til grisehuset, ser vi hele drivhuset. Det er på 33kvm og gulvet er rett og slett sand. Matbordet som er laget av en gammel låvedør, fra morens gård, har far laget understell i jern til. Kirkebenken stiller seg til disposisjon for glade gjester – for glad blir man når man kommer inn hit.

021_IngunnAnvik
Det rustikke og landlige bordet og stolene er funnet på loppemarkeder i strøket.

028_IngunnAnvik
Innenfor den opprinnelige døren til hønsehuset er det plass til en god arbeidsbenk for ompotting og planting av stiklinger og annet. TEKST OG STYLING: MARGRETHE RØSNES KVALHEIM FOTO: MONA GUNDERSEN

Share

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *