Vakre Hjem & Interiør

NORGES VAKRESTE OG MEST INSPIRERENDE INTERIØRMAGASIN

onsdag

16

september 2015

0

COMMENTS

5 år uten bad!

Posted in Bad

Skjermbilde 2015-09-14 kl. 15.51.41

Skjermbilde 2015-09-14 kl. 15.52.08 Skjermbilde 2015-09-14 kl. 16.28.53

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Carina Olander Tekst: Anna Truelsen

– Rommet der badet er i dag skulle vi egentlig hatt som soverom, men da vi flyttet inn og fikk varmet opp rommet syntes jeg det luktet mugg og vi fikk vondt i hodet bare av å være der inne. Ettersom vi forstod at vi var nødt til å bryte opp gulvet for å finne ut hva som forårsaket lukten bestemte vi at vi skulle bygge badet der. Gulv og bjelkelag ble fjernet, og min daværende samboer gravde ut grunnen for hånd og fylte igjen med grus. Han la så inn vann og avløp og isolasjon og varmekabler. En god venn av oss hjalp til å mure gulvet og da det ble tid for å legge fliser leide vi inne en håndverker, forteller Carina.

Badet er ikke bygget helt byggningsmessig korrekt, men så langt det har gått an har materialer tilpasset gamle hus blitt brukt. Det gamle perlespontaket er renovert og veggene har fått nye perlespon og grålumpapp som er satt inn med linoljefarge. Byggingen har fått ta litt tid og materialer er kjøpt inn litt etter litt for å slippe å ta opp mer lån, siden renoveringen av huset ble kostbar da både avløp og brønn måtte legges nytt.

– Det er både fordeler og bakdelere ved å la en renovering av badet ta over fem år, men jeg synes helt klart at fordelene vinner. Jeg hadde et bilde i hodet av hvordan rommet skulle se ut, og hadde det gått for fort hadde det vært nærmest umulig å skaffe de rette gamle detaljene. Nå har vi hatt flere år på oss til å lete frem skap, badekar og kamin. Siden vi har levd uten bad i så mange år kjentes det som den største luksus, ler Carina.

Vakre Hjem & Interiør fyller 10 år og feirer med et ekstra godt jubileumstilbud!

Bli abonnent nå og få 4 utgaver + 4 vakre kopper fra Stories untold, for kun kr. 298,-
Klikk her for å bestille!

Følg oss gjerne på instagram: @vakrehjemoginterior

Share

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *